Yritys

Perustiedot

Yritys on perustettu 2017 toiminimimuodossa. Yritys muutettiin Oy:ksi keväällä 2019. Yritys vaihtoi nimensä 2021 ja kuuluu nykyään Varsinais-Suomen Putkityö Group Oy:n.

Y-Tunnus: 3006500-8

Nimi: Varsinais-Suomen Putkityö Group Oy

Aputoiminimi: Kaarinan Putkityö

Puh: +358453233689

Email: posti@putkityogroup.fi

Sosiaalinen media

Facebook

Instagram

Google

Toimintamme

Kaarinan Putkityö kuuluu Varsinais-Suomen Putkityö Group Oy:n ja on alueella toimiva LVI-alan yritys. Olemme erikoistuneet kiinteistöjen LVI-tekniikan huoltoihin, korjauksiin, muutostöihin, sekä urakointiin uudis -ja saneerauspuolella. Lisäksi päivystämme 24/7.
Palveluihimme luotetaan lukuisissa taloyhtiöissä, useissa yrityksissä ja liikekiinteistöissä, sekä olemme saaneet paljon kiitosta sadoilta yksityisiltä.

Lisäksi palvelemme porealtaiden korjaustöissä. Teemmekin yhteistyötä monien suomalaisten allas toimittajien kanssa ja tuomme varaosat maahan. Porealtaiden parissa olemme palvelleet asiakkaita Hangosta Leville saakka.

Yrityksen taustajoukot koostavat yli 30 vuoden kokemuksen LVI-alalta ja voimme tarjota kaikille asiakkaille perinteistä ja nykyaikaista LVI-palvelua. Tavoitteen onkin aina ollut hiukan parempi palvelu ja halu pitää kiinni hyvästä asiakassuhteesta. Toimimme avoimesti, keskustelemme ja teemme asiat niin kuten on sovittu – urakoissa ja tuntitöissä.

Olemme hyvä kumppani yrityksille ja yksityisille.