Viemärinavaus

Viemärinavaus

4.1.2021 Putkimies 0
Lattiakaivo

Viemärin avaus 

Kaarina, Turku ja Turun seutu.

Kodin viemäritukoksiin on syynä yleensä orgaaniset jätteet tai viemäriin kuulumattomat tuotteet. Keittiön ja kylpyhuoneen viemäritukokset johtuvatkin yleensä eri syistä ja niiden puhtaanapito haasteet ovatkin erilaisia. Myös tukosten avaaminen eri tilanteissa voi vaatia ammattilaisen otteita ja työkaluja.

Kun kotikonstit loppuu, soita putkimies paikalle suorittamaan viemärin avaus!

Kartoitamme tilauksesi perusteella tukoksen laadun ja saavumme paikalle aina kattavilla välineillä. Meillä on välineet viemärin avaukseen yli 30 metrin matkalta, sekä korkeapainepesuun ja puhdistamiseen tarvittavat laitteet ja kuvausvälineet.

Päivystyspalvelumme on valmiina 24/7 myös viemäritukosten varalta.

Putkimiespäivystys viemäritukos soita heti päivystävälle putkimiehelle kun tilanne on akuutti! Numero 045-3233689.

Viemärinavaus Kaarina, Turku, Varsinais-Suomi.