Hanan asennus ja huolto

Hanan asennus ja huolto

30.12.2020 Putkimies 0
Hanan asennus

Hanan asennus ja huolto.

Keittiöhanat ja pesuallashanat vaativat silloin tällöin huoltoa. Huollon tarve havaitaan usein vasta sitten kun hana vuotaa. Kun hana vuotaa rungosta hanaa käytettäessä, on usein kyse rungon huulitiivisteistä, jotka tulisi vaihtaa. Hana voi vuotaa myös itsekseen poresuuttimen päästä, jolloin kyse on todennäköisesti viallisesta säätöosasta, joka on rungon sisällä.

Suihkuhanoissa vuoto johtuu usein samoista syistä kuin keittiö- ja pesuallashanoissa. Lisäksi vanhat vetonuppimalliset hanat eivät sulje vettä viallisen vaihdinnupin vuoksi. Termostaatilla varustetuissa suihkuhanoissa voi kuitenkin ilmetä lisäksi kylmän ja kuuman veden sykähdyksiä, jotka ovat usein merkkejä toimimattomasta termostaatista.

Kaarinan Putkityö toimittaa asiakkailleen huollot ja asennukset, pesuallashanat, keittiöhanat, suihkuhanat ja suihkusetit sekä muut vesikalusteet. Kaikissa myymissämme ja asentamissamme Oras-hanoissa on toimittajan takuu! Takuusta voit lukea lisää täältä. Toimitamme myös muun merkkisiä hanoja kuten Gustavsberg, Grohe ja A-collection.

Kaarinan Putkityö toimittaa hanat putkimiehen asentamana tai ilman asennusta Kaarina, Turku, Turun seudulla.